УСЛУГИ

Консултация

Ако имате проблем със запалването или се съмнявате в живота на вашата батерия – винаги може да ни се обадите. Заедно ще направим подходящия избор на батерия за вашия автомобил. Ако имате специфични въпроси относно стартерни или тягови акумулатори – с радост бихме ви отговорили и дали съвет.

Бърза доставка в за гр. Пловдив

Свържете се с наш служител и поръчайте подходяща батерия за вашия автомобил. Може да запазите удобен за вас час в рамките на работния ден или за следващия такъв. Доставяме поръчаната стока безплатно на посочен от вас адрес в рамките на град Пловдив. Извършваме и безплатен монтаж в превозното средство по ваше желание. Проверяваме зареждащата система на автомобила. Получавате гаранция и сервизно обслужване.

Доставка на акумулатори за цялата страна

Изпращаме до всяка точка на страната. Работим с почти всички куриерски фирми. Срокът на доставка е във времеви диапазон от 24 до 36 часа в зависимост от фактори (наличност, населено място, работно време).

Проверка на батерия

Извършваме професионална проверка на акумулатора чрез тестер и товарна вилка. Проверяваме зареждащата система на автомобила и утечка на ток. Измерваме на колко процента живот е вашият акумулатор и ви предоставяме обективна оценка за неговото състояние.

Възстановяване на батерия

Разполагаме с професионални зарядни, чрез които можем да се опитаме да възстановим старата ви батерия. Извършваме проверка на плътността на електролита и доливане ако е необходимо, десулфатизация на акумулатора, зареждане на дълбоко разредени батерии.